Foto: Magnus Bergström

Litegrann om mig

Jag är född i Sörmland med norrländska rötter. I den lilla byn Ändebol utanför Katrineholm levde jag mina första tio år.  Som vuxen har jag bott större delen av mitt liv i Göteborg, med några avstickare, bland annat upp till Härjedalen och Dalsland. 

Idag är jag frilansmusiker, musikskapare, egenföretagare. Ett ledord för mig, i allt jag gör, är utveckling. Uttryck, samspel och kreativitet är i fokus för mig.

 

Som musiker frilansar jag, skapar musik och är medlem i olika band/projekt, se mer under Musik. Jag hittas ofta i sammanhang där jag själv är med och producerar/driver band eller projekt från start till scen, med allt vad det innebär; från skapandet av musiken till bokning/kontakter med arrangörer, arbete med pressmaterial, marknadsföring m.m. Jag tar även kortare eller längre frilansuppdrag för teater, kyrkor osv. 

Sedan 1 april 2017 är jag anställd som frilansmusiker i Musikalliansen.

 

Jag är utbildad lärare i musik (inriktning världsmusik) och svenska. Som pedagog ger jag privatlektioner i dragspel och håller i workshops, se mer under Undervisning.
 

Maj 2008 - maj 2011 jobbade jag  heltid som lärare i svenska, engelska, studieteknik, psykologi, musik m.m. inom vuxenutbildning, först på Bäckedals folkhögskola och sen Dalslands folkhögskola. 


November 2011 till januari 2016 arbetade jag deltid som lärare i musik på sär- och träningsskola.

September 2015 - september 2016 hade jag ett deltidsvikariat som distrikskonsulent på RUM, Riksförbundet unga musikanter, i Västra Götaland. 

 

Kolla in mitt musikaliska CV om du vill.