Välkommen

till Camilla Åström - mångfacetterad musiker och musikskapare

Foto: Magnus Bergström

Skivbutik

120 kr

Beställ albumet Visor för frågvisa här i webshopen så får du en skiva i brevlådan inom en vecka! 

Emma Löfström/NU Agency
Emma Löfström/NU Agency

"Camilla Åström... hanterar
sitt accordion som om
hela världens känslouttryck
ligger i hennes händer."

/Gunder Wåhlberg, Tidningen Lira

"Det pulserande dragspelet i Camilla Åströms famn
är ett magnifikt och
jubelsjungande kraftverk."

/Lars Åbom, Corren

Aktuellt

För aktuella konserter, ta en titt i Kalendern. Läs mer om olika  band/projekt som jag jobbar med, lyssna på min Spotifylista  och kolla in diskografin under Musik.

Foto: Peter Lloyd
Foto: Peter Lloyd

Kaja - Kaja har sedan år  2005  skapat sig en egen genre, en korsbefruktad och hänförande mix av olika musikaliska uttryck. Trions fjärde album är nu i görningen! Läs mer på www.kajatrio.se
 

Foto: Stig-Magnus Thorsén
Foto: Stig-Magnus Thorsén

"Jag vill möta livets makter vapenlös" - En konsertföreställning där Karin Boyes poesi i nyskrivna tonsättningar blandas med brev och berättelser.  Av och med Petra Haraldson, piano och sång samt Camilla Åström, dragspel och sång. 
 

Foto: Peter Lloyd
Foto: Peter Lloyd

"En stund på jorden". I viskonserten "En stund på jorden"  uppträder Camilla solo med sång och dragspel. Visor av bland annat Olle Adolphson, Allan Edwall, Dan Andersson och Cornelis Vreeswijk finns med i programmet. En och annan egen låt dyker också upp och kanske till och med något av Calle Jularbo!  
 

Foto: Peter Lloyd
Foto: Peter Lloyd

Visor för frågvisa med Camilla Åström & Kompanjonerna - svängiga och humoristiska visor för små och stora frågvisa. Konsertprogram och album. Våren 2018 turnerar Visor för frågvisa för Kultur i Halland! Se mer i Kalendern. Är du arrangör och vill boka in en konsert med Visor för frågvisa? Vi spelar på förskolor, skolor, bibliotek, kulturhus m.m. Kontakta mig för mer info!